Afbeelding
De Van Dobben Rundvlees Croquetten bereiden we volgens het originele recept. Ze blijven, met hun zacht vloeiende ragout, mals rundvlees en krokante korst, ouderwets lekker uit de friteuse. Lekker op een broodje of bij de frietjes.
Inhoud doos: 6 stuks, 80 gram per stuk
Bewaaradvies
Niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies
Frituren
Frituur de croquet in plantaardige frituurolie bij 175°C.
Ontdooid: 5 min.
Bevroren: 8 min.
Wij adviseren u maximaal 4 croquetten tegelijk te bakken. Stem het aantal croquetten af op het vermogen en de inhoud van uw frituurpan. Bijv. max 4 croquetten op basis van een 3-liter frituurpan. De geadviseerde maximum baktijd en temperatuur niet overschrijden.
Ontdooid: 5 min.
Bevroren: 8 min.
Wij adviseren u maximaal 4 croquetten tegelijk te bakken. Stem het aantal croquetten af op het vermogen en de inhoud van uw frituurpan. Bijv. max 4 croquetten op basis van een 3-liter frituurpan. De geadviseerde maximum baktijd en temperatuur niet overschrijden.
Ingrediënten
Water, bloem (bevat tarwe), gekookt rundvlees 13%, patisseriebloem 10% (bevat tarwe), plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), botervet (bevat melk), zout, ui, rundergelatine, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, soja), natuurlijke aroma's, suiker, plantaardig eiwitisolaat (soja), gistextract, gist, glucosestroop, maltodextrine, dextrose, rundvleesbouillon <1%, plantaardige vezels (bamboe, aardappel, inuline, limoen, citroen), specerijen (o.a. <1% laurier en <1% foelie), stabilisator: E466, kruiden, incertsuikerstroop, sojabonen, plantaardig eiwit (bevat tarwe), aardappelvlokken, citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, wortelconcentraat. Kan sporen van pinda bevatten.Voedingswaarde
| per 100g onbereid product | |
|---|---|
| Energie | 786 kJ |
| 188 kcal | |
| Vetten | 9.2 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 4.6 g |
| Koolhydraten | 19 g |
| waarvan suikers | 1.1 g |
| Vezels | 0.9 g |
| Eiwitten | 6.8 g |
| Zout | 1.3 g |
Allergenen
| glutenbevattende granen | M |
| tarwe | M |
| rogge | Z |
| gerst | Z |
| haver | Z |
| spelt | Z |
| khorasantarwe | Z |
| schaaldieren | Z |
| ei | Z |
| vis | Z |
| pinda's | K |
| soja | M |
| melk | M |
| noten | Z |
| amandelen | Z |
| hazelnoten | Z |
| walnoten | Z |
| cashewnoten | Z |
| pecannoten | Z |
| paranoten | Z |
| pistachenoten | Z |
| macadamianoten | Z |
| selderij | Z |
| mosterd | Z |
| sesam | Z |
| sulfiet (E220 - E228) | Z |
| lupine | Z |
| weekdieren | Z |
Afbeelding