Afbeelding
De Van Dobben Rundvlees Bitterballen bereiden we volgens het originele recept. Ze blijven, met hun zacht vloeiende ragout, mals rundvlees en krokante korst, ouderwets lekker uit de friteuse. Heerlijke snack voor bij de maaltijd of borrel.
Inhoud doos: 16 stuks, 25 gram per stuk
Bewaaradvies
Niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Bereidingsadvies
Frituren
Frituur de bitterbal in plantaardige frituurolie bij 175°C.
Ontdooid: 3,5 min.
Bevroren: 5 min.
Wij adviseren u maximaal 10 bitterballen tegelijk te bakken. Stem het aantal bitterballen af op het vermogen en de inhoud van uw frituurpan. Bijv. max 10 bitterballen op basis van een 3-liter frituurpan. De geadviseerde maximum baktijd en temperatuur niet overschrijden
Ontdooid: 3,5 min.
Bevroren: 5 min.
Wij adviseren u maximaal 10 bitterballen tegelijk te bakken. Stem het aantal bitterballen af op het vermogen en de inhoud van uw frituurpan. Bijv. max 10 bitterballen op basis van een 3-liter frituurpan. De geadviseerde maximum baktijd en temperatuur niet overschrijden
Ingrediënten
Water, bloem (bevat tarwe), gekookt rundvlees 13%, patisseriebloem 10% (bevat tarwe), plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), botervet, (bevat melk), zout, ui, rundergelatine, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, soja), natuurlijke aroma's, suiker, plantaardige eiwitisolaat (soja), gistextract, glucosestroop, gist, maltodextrine, dextrose, rundvleesbouillon <1%, plantaardige vezels (bamboe, aardappel, inuline, limoen, citroen), specerijen (o.a. <1% laurier en <1% foelie), stabilisator: E466, invertsuikerstroop, kruiden, plantaardig eiwit (bevat tarwe), sojabonen, aardappelvlokken, citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, wortelconcentraat, kurkuma-extract. Kan sporen van pinda bevatten.Voedingswaarde
| per 100g onbereid product | |
|---|---|
| Energie | 761 kJ |
| 182 kcal | |
| Vetten | 9.1 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 4.5 g |
| Koolhydraten | 18 g |
| waarvan suikers | 0.8 g |
| Vezels | 0.8 g |
| Eiwitten | 6.6 g |
| Zout | 1.3 g |
Allergenen
| glutenbevattende granen | M |
| tarwe | M |
| rogge | Z |
| gerst | Z |
| haver | Z |
| spelt | Z |
| khorasantarwe | Z |
| schaaldieren | Z |
| ei | Z |
| vis | Z |
| pinda's | K |
| soja | M |
| melk | M |
| noten | Z |
| amandelen | Z |
| hazelnoten | Z |
| walnoten | Z |
| cashewnoten | Z |
| pecannoten | Z |
| paranoten | Z |
| pistachenoten | Z |
| macadamianoten | Z |
| selderij | Z |
| mosterd | Z |
| sesam | Z |
| sulfiet (E220 - E228) | Z |
| lupine | Z |
| weekdieren | Z |
Afbeelding