Afbeelding
De Van Dobben Rundvlees croquet is gemaakt van de allerbeste ingrediënten, met een romige ragout en krokante korst. Gemaakt van blokjes mals rundvlees en rijke bouillon. Je proef de kwaliteit! Gemakkelijk te bereiden in de frituur. Heerlijk voor bij de maaltijd of op een broodje.
Inhoud doos: 20 stuks, 100 gram per stuk
Bewaaradvies
Na ontdooien niet opnieuw invriezen. Producten voor ontdooien niet lostrekken.
Bereidingsadvies
Frituren
Voor het beste resultaat dient u dit product uitsluitend in de koeling te ontdooien.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Frituren in frituurvet van 175°C.
Ontdooid: 5 minuten. Bevroren: 8 minuten.
Geadviseerde temperatuur en baktijd niet overschrijden.
Voor het beste resultaat niet teveel producten tegelijk bakken.
Ingrediënten
Water, bloem (bevat tarwe), rundvlees 13%, plantaardige oliën (palm, zonnebloem, koolzaad), botervet (bevat melk), zout, ui, rundergelatine, plantaardig eiwithydrolysaat (raapzaad, maïs, soja), verdikkingsmiddel: E466, natuurlijke aroma's, soja-eiwitisolaat, gistextract, gist, suiker, maltodextrine, glucosestroop, rundvleesbouillon, specerijen, plantaardige vezels (bamboe, aardappel, inuline, citroen, limoen), dextrose, kruide, sojabonen, invertsuikerstroop, aardappelvlokken, tarwe-eiwit, groenteconcentraat (wortel, ui), citroensapconcentraat, voedingszuur: melkzuur, specerij-extract. Kan sporen van pinda bevatten.Voedingswaarde
| per 100g onbereid product | |
|---|---|
| Energie | 812 kJ |
| 194 kcal | |
| Vetten | 9.3 g |
| waarvan verzadigde vetzuren | 4.7 g |
| Koolhydraten | 20 g |
| waarvan suikers | 1.1 g |
| Vezels | 1.1 g |
| Eiwitten | 6.9 g |
| Zout | 1.4 g |
Allergenen
| glutenbevattende granen | M |
| tarwe | M |
| rogge | Z |
| gerst | Z |
| haver | Z |
| spelt | Z |
| khorasantarwe | Z |
| schaaldieren | Z |
| ei | Z |
| vis | Z |
| pinda's | K |
| soja | M |
| melk | M |
| noten | Z |
| amandelen | Z |
| hazelnoten | Z |
| walnoten | Z |
| cashewnoten | Z |
| pecannoten | Z |
| paranoten | Z |
| pistachenoten | Z |
| macadamianoten | Z |
| selderij | Z |
| mosterd | Z |
| sesam | Z |
| sulfiet (E220 - E228) | Z |
| lupine | M |
| weekdieren | Z |
Afbeelding