Afbeelding
Het Van Dobben Saucijzenbroodje is een heerlijk hartig tussendoortje voorzien van een knisperend jasje van 100 procent roomboterbladerdeeg. De heerlijk gekruide vulling is bereid met puur rundvlees. Een heerlijk tussendoortje bij de lunch of borrel.
Inhoud doos: 30 stuks, 95 gram per stuk
Bewaaradvies
Bewaartemperatuur minimaal -18°C.
Bereidingsadvies
Bakken in oven
De bereiding is afhankelijk van het vermogen en de belading van de oven. Het product is gereed indien het goudbruin van kleur is. De (hetelucht)oven voorverwarmen op 200°C. Product afbakken gedurende 20-23 minuten op 200°C. Wij raden u aan de exacte baktijd even zelf uit te proberen. Het bereidingsadvies geldt voor zowel bevroren als ontdooid product. Bij voorkeur bevroren afbakken. Indien ontdooid afbakken: de saucijzenbroodjes op de bakplaat ontdooien. Het product moet door en door verhit worden vóór consumptie.
Ingrediënten
Bloem (bevat tarwe), water, rundvlees 23%, roomboter 15% (bevat melk), ei, zout, eigeel, kruiden en specerijen (bevat selderij), rundereiwit, smaakversterker: E621, gist, gistextract, dextrose, voedingszuur: melkzuur, aroma's, koolzaadolie, groente-extract, gedroogd rundextract, glucose, sojabonen, tarwe.Voedingswaarde
per 100g onbereid product | per portie (95 g) | |
---|---|---|
Energie | 1198 kJ | 1138 kJ |
287 kcal | 273 kcal | |
Vetten | 17 g | 16.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11 g | 10.5 g |
Koolhydraten | 23 g | 21.9 g |
waarvan suikers | 0.7 g | 0.7 g |
Vezels | 0.8 g | 0.8 g |
Eiwitten | 9.6 g | 9.1 g |
Zout | 1 g | 0.95 g |
Allergenen
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | M |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |
Afbeelding