Wat gebeurd er als je het herkenbare en het bijzondere samenbrengt? Dan ontstaat er iets echt meesterlijks! Van Dobben introduceert Van Dobben Meesterlijcke: een lijn bijzondere lekkere croquetten en bitterballen gecreëerd door meestercroquettenmaker Piet Brink en SVH Meesterkok Jeroen Robberegt. Vervaardigd met ambacht, passie en alleen de aller beste ingrediënten. Speciaal voor ondernemers die zich willen onderscheid op het gebied van smaak en kwaliteit.

Responsive image

Meesterlijcke Kaas Grove Mosterdcroquet

Een meesterlijcke croquet, bijzonder lekker. Als inspiratiebron voor de smaak is een écht Hollands roggebroodje met kaas en mosterd gebruikt. Deze smaakcombinatie proef je terug in de ragout én in de korst, die samen perfect in balans zijn. De extra bite is afkomstig van de smaakvolle Franse grove mosterd.

Inhoud doos: 24 stuks, 80 gram per stuk

Responsive image

Van Dobben Meesterlijcke Kaas Grove Mosterdbitterballen

Meesterlijcke bitterballen, bijzonder lekker. Als inspiratiebron voor de smaak is een écht Hollands roggebroodje met kaas en mosterd gebruikt. Deze smaakcombinatie proef je terug in de ragout én in de korst, die samen perfect in balans zijn. De extra bite is afkomstig van de smaakvolle Franse grove mosterd.

Inhoud doos: 54 stuks, 30 gram per stuk

Responsive image

Meesterlijcke Rund – VOC-specerijencroquet

Een meesterlijcke croquet, bijzonder lekker. Zacht gegaard biologisch rundvlees en rijke specerijen ontdekt uit de in de VOC-tijd, zoals kruidnagel, nootmuskaat, foelie, witte peper en gember. Heerlijk! De friszure Amsterdamse ui van Kesbeke laat de smaken nóg beter tot hun recht komen. Deze melange zorgt voor het authentieke Amsterdamse karakter.

Inhoud doos: 24 stuks, 80 gram per stuk

Responsive image

Meesterlijcke Rund – VOC-specerijenbitterballen

Meesterlijcke bitterballen, bijzonder lekker. Zacht gegaard biologisch rundvlees en rijke specerijen ontdekt uit de in de VOC-tijd, zoals kruidnagel, nootmuskaat, foelie, witte peper en gember. Heerlijk! De friszure Amsterdamse ui van Kesbeke laat de smaken nóg beter tot hun recht komen. Deze melage zorgt voor het authentieke Amsterdamse karakter.

Inhoud doos: 54 stuks, 30 gram per stuk

Van Dobben doet nog veel meer!